Proiecte Case

Proiecte Case: Inspiratie si Planificare pentru Construirea Locuintelor

Descopera serviciile profesionale oferite de MDCIM GLOBAL CONSULT, partenerul tau de incredere in agerea proiectelor de case,  proiectarea si constructia casei. Suntem o echipa tanara, dinamica si dedicata, specializata in proiecte complete de case, avize si autorizatii de constructie. 

Echipa noastra de specialisti in arhitectura, structura si instalatii este pregatita sa te asiste in obtinerea dosarelor complete si a autorizatiilor necesare pentru diverse tipuri de proiecte, inclusiv case simple, case mici, case moderne, case cu parter si alte modele de case. Conteaza pe noi pentru a transforma visul tau in realitate!

DESPRE SERIVICIILE NOASTRE

Proiecte Case simplu

de la 15 euro/mp

Pachet Baza

Proiecte Case mediu

de la 20 euro/mp 

Pachet COMPLET

proiecte case Complex

 de la 30 euro/mp

Pachet pREMIUM

✅Preturi estimative calculate in functie de suprafata construita, desfasurata a imobilului!

proiecte case

Proiecte de Case cu Design Arhitectural Remarcabil

Exploreaza serviciile noastre de proiectare arhitecturala! Specializati in crearea unor concepte inovatoare si functionale, oferim solutii personalizate pentru proiecte rezidentiale si comerciale. Lucreaza cu echipa noastra de experti pentru a-ti transforma visul in realitate. Proiecteaza cu incredere, proiecteaza cu noi!

Descopera Proiecte de Case cu Accent pe Structura

Descopera serviciile noastre de structura rezistenta pentru proiecte de case. Echipa noastra de experti in proiectare asigura stabilitate, siguranta si durabilitate. Colaboram strans pentru a crea locuinte cu structura solida, adaptata nevoilor tale. Alege-ne cu incredere pentru strucutra de rezistenta a casei tale.

Proiectarea Instalatiilor - Soluții Inovatoare pentru Confort si Eficienta

Echipa noastra de specialisti in proiectarea instalatiilor se dedica optimizarii spatiului si integrarii tehnologiilor avansate. Fie ca este vorba despre sisteme de incalzire, ventilatie, climatizare sau instalatii sanitare, abordam fiecare proiect cu pasiune si expertiza. Alege proiectarea noastra de instalatii pentru o experienta moderna, sustenabila si orientata catre nevoile tale specifice.

Studiu Geotehnic - Fundatii Solide pentru Case Durabile

Investigarea geotehnica a terenului este pasul esential pentru a asigura fundatii solide si durabile pentru proiectele tale de case. Echipa noastra de experti in geotehnica analizeaza terenul pentru a oferi solutii personalizate, adaptate specificului fiecarui proiect. Alege serviciile noastre de studiu geotehnic pentru fundatii de incredere si durabile pentru casa visurilor tale.

Executia Proiectului - Realizare Profesionista pentru Case de Calitate

Cu o abordare profesionala si meticuloasa, echipa noastra se dedica executiei proiectului tau de casa pentru rezultate de inalta calitate. Fiecare detaliu este gestionat cu atentie, asigurandu-ne ca visul tau devine realitate in cel mai eficient si fiabil mod posibil. Alege executia noastra pentru o casa construita cu precizie si profesionalism, la standarde ridicate.